Gastenboek

10 berichten op 2 pagina's
Wendy Anadiotis
06-05-20 13:56:51
Ik ben bij Michelle terecht gekomen via de winkel waar ik mijn gala jurk had gekocht. Michelle heeft deze super mooi op mijn maat gemaakt! Zo mooi dat ik deze jurk ook nog kan gebruiken voor andere gelegenheden. Ik was zo tevreden dat ik nog een keer terug ben gegaan met twee mantelpakjes, ook deze heeft zij geweldig goed op maat gemaakt! Michelle is echt een topper, en zeker een aanrader!
Marielle M.
26-04-20 14:26:45
Michelle heeft mijn trouwjurk vermaakt en het resultaat was prachtig en veel beter dan ik had kunnen bedenken. Ze heeft goed meegedacht om de beste oplossing voor de sleep van de jurk te vinden - niet weghalen maar opbinden en dit was bovendien nog een stuk goedkoper. Verder kreeg ik erg goed advies van specifiek ondergoed voor onder de jurk tot een stomerij. Heel erg bedankt Michelle!
Judith van Tuijn
30-03-20 20:02:42
Wij hebben contact opgenomen met Michelle om een bruidsmeisjesjurk te maken voor ons dochtertje van 2. Michelle dacht direct met ons mee over alles, zo keek ze niet alleen naar wat leuk zou staan, zou aansluiten bij de wensen van de bruid en de overige getuigen, maar zeker ook naar wat praktisch voor zo'n drukke peuter. Ook toen de bruiloft uitgesteld werd ivm het coronavirus werd meteen aan ons gedacht, Michelle heeft in overleg het jurkje op de groei gemaakt zodat het jurkje ook over een half jaar nog perfect past!

Afspraken zijn flexibel en professioneel, het eindproduct is nog mooier dan verwacht, kwalitatief hoogstaand én met oog voor detail gecreëerd. Wij zouden Michelle dan ook zeker aanraden!
Mary C
13-03-20 21:23:32
Doorverwezen naar Michelle vanuit de winkel voor het op maat maken van mijn bruidsjurk. Beste keuze ooit! Super snelle service, Michelle kwam met goede creatieve oplossing om de jurk perfect aan te laten sluiten. Niets is haar te veel. Na de bruiloft heb ik de jurk door Michelle korter laten maken zodat ik deze ook nog vaker kan dragen op bv feestjes. Goede tip van haar! En de prijzen: zeker niet te duur! Kortom: een echte aanrader voor verstelwerzaamheden!!
Marcel Magielse
09-03-20 19:28:16
Je kunt het wel...n kledingstuk wat maar niet wil slijten en je er ook geen afstand kunt doen...en toen;...rits defect...malheur dus..gezien de koude wilde ik de jas ook niet te lang missen...Michelle bracht de uitkomst..snel en perfect n nieuwe rits die de originele sluiting overtreft. Super blij dus.Vakkennis en accuratesse is bij
Michelle in zeer ruime mate voorhanden.
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen
Info
Instagram