Gastenboek

Jip Hoek-Wiers
21-08-20 21:58:22
Ik heb enorm genoten van mijn ervaring bij Michelle. Ze heeft me kundig advies gegeven over het vermaken van mijn bruidsjurk. Ze neemt goed de tijd, luistert goed, stelt je op je gemak. En het was bovendien erg gezellig. De jurk was perfect vermaakt, Michelle was erg betrokken. Ik had me geen betere ervaring kunnen wensen!
Danielle Slot-Bartels
20-08-20 12:28:08
Lieve Michelle, mijn reddende-­bruidsjurk-­engel ;)

Dankjewel voor alles! Niet enkel voor het prachtig op maat maken van mijn trouwjurk, maar vooral dat je zo goed aanvoelde wat ik - als stressende aanstaande bruid - nodig had. Jij stelde mij gerust, nam de tijd, gaf eerlijk advies en keek met mij mee naar de aller kleinste details.

Wat ben ik blij dat ik bij zo'n fijn persoon en professionele coupeuse terecht ben gekomen. Ik zal je aan iedereen aanraden :)

Veel groetjes,
Danielle
Naomi B.
08-07-20 15:10:41
Ik heb Michelle gecontacteerd via de bruidswinkel waar ik mijn jurk gekocht heb. Omdat ik een eindje van Eindhoven woon, kon ik mijn jurk 's morgens binnen brengen, 's avonds ophalen en ondertussen gaan winkelen. Dit was echt een super oplossing! Over haar werk heb ik niks dan lof! Ze heeft mijn jurk perfect aangepast en op maat gemaakt zoals ik wou en het ziet er super uit. Verder is Michelle een enorm lieve en aangename dame en ben ik enorm blij dat ik bij haar terechtgekomen ben! Ik zou zo opnieuw gaan.
ULRIKE D.
07-07-20 17:35:12
Super fijne ervaring!
Mijn kleed is heel mooi geworden met de nieuwe aanpassingen.
Dank je wel!
Sanne van Duren
19-05-20 17:11:23
Ik ben bij Michelle geweest om mijn trouwjurk korter te laten maken. Een redelijk kleine ingreep, keurig netjes uitgevoerd en voor een schappelijke prijs. Maar wat mij vooral positief verrast heeft is de goede service van Michelle. Zij denkt aan letterlijk alles waar je zelf niet bij stil staat. Zo heb ik bij haar een broekje met pijpjes aangeschaft tegen de warmte en schurende dijen. Ze gaf aan dat ik mijn kanten bruidshesje mee kon nemen, zodat ze even de etiketjes er netjes uithaalt. En als kers op de taart legt zij aan degene die je die dag aan gaat kleden stap voor stap uit hoe je dit het beste kunt doen. Al met al veel meer dan dat ik verwacht had van een simpele aanpassing aan mijn jurk!
Wendy Anadiotis
06-05-20 13:56:51
Ik ben bij Michelle terecht gekomen via de winkel waar ik mijn gala jurk had gekocht. Michelle heeft deze super mooi op mijn maat gemaakt! Zo mooi dat ik deze jurk ook nog kan gebruiken voor andere gelegenheden. Ik was zo tevreden dat ik nog een keer terug ben gegaan met twee mantelpakjes, ook deze heeft zij geweldig goed op maat gemaakt! Michelle is echt een topper, en zeker een aanrader!
Marielle M.
26-04-20 14:26:45
Michelle heeft mijn trouwjurk vermaakt en het resultaat was prachtig en veel beter dan ik had kunnen bedenken. Ze heeft goed meegedacht om de beste oplossing voor de sleep van de jurk te vinden - niet weghalen maar opbinden en dit was bovendien nog een stuk goedkoper. Verder kreeg ik erg goed advies van specifiek ondergoed voor onder de jurk tot een stomerij. Heel erg bedankt Michelle!
Judith van Tuijn
30-03-20 20:02:42
Wij hebben contact opgenomen met Michelle om een bruidsmeisjesjurk te maken voor ons dochtertje van 2. Michelle dacht direct met ons mee over alles, zo keek ze niet alleen naar wat leuk zou staan, zou aansluiten bij de wensen van de bruid en de overige getuigen, maar zeker ook naar wat praktisch voor zo'n drukke peuter. Ook toen de bruiloft uitgesteld werd ivm het coronavirus werd meteen aan ons gedacht, Michelle heeft in overleg het jurkje op de groei gemaakt zodat het jurkje ook over een half jaar nog perfect past!

Afspraken zijn flexibel en professioneel, het eindproduct is nog mooier dan verwacht, kwalitatief hoogstaand én met oog voor detail gecreëerd. Wij zouden Michelle dan ook zeker aanraden!
Mary C
13-03-20 21:23:32
Doorverwezen naar Michelle vanuit de winkel voor het op maat maken van mijn bruidsjurk. Beste keuze ooit! Super snelle service, Michelle kwam met goede creatieve oplossing om de jurk perfect aan te laten sluiten. Niets is haar te veel. Na de bruiloft heb ik de jurk door Michelle korter laten maken zodat ik deze ook nog vaker kan dragen op bv feestjes. Goede tip van haar! En de prijzen: zeker niet te duur! Kortom: een echte aanrader voor verstelwerzaamheden!!
Marcel Magielse
09-03-20 19:28:16
Je kunt het wel...n kledingstuk wat maar niet wil slijten en je er ook geen afstand kunt doen...en toen;...rits defect...malheur dus..gezien de koude wilde ik de jas ook niet te lang missen...Michelle bracht de uitkomst..snel en perfect n nieuwe rits die de originele sluiting overtreft. Super blij dus.Vakkennis en accuratesse is bij
Michelle in zeer ruime mate voorhanden.
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen
Info
Instagram