Gastenboek

10 berichten op 2 pagina's
Jip Hoek-Wiers
21-08-20 21:58:22
Ik heb enorm genoten van mijn ervaring bij Michelle. Ze heeft me kundig advies gegeven over het vermaken van mijn bruidsjurk. Ze neemt goed de tijd, luistert goed, stelt je op je gemak. En het was bovendien erg gezellig. De jurk was perfect vermaakt, Michelle was erg betrokken. Ik had me geen betere ervaring kunnen wensen!
Danielle Slot-Bartels
20-08-20 12:28:08
Lieve Michelle, mijn reddende-­bruidsjurk-­engel ;)

Dankjewel voor alles! Niet enkel voor het prachtig op maat maken van mijn trouwjurk, maar vooral dat je zo goed aanvoelde wat ik - als stressende aanstaande bruid - nodig had. Jij stelde mij gerust, nam de tijd, gaf eerlijk advies en keek met mij mee naar de aller kleinste details.

Wat ben ik blij dat ik bij zo'n fijn persoon en professionele coupeuse terecht ben gekomen. Ik zal je aan iedereen aanraden :)

Veel groetjes,
Danielle
Naomi B.
08-07-20 15:10:41
Ik heb Michelle gecontacteerd via de bruidswinkel waar ik mijn jurk gekocht heb. Omdat ik een eindje van Eindhoven woon, kon ik mijn jurk 's morgens binnen brengen, 's avonds ophalen en ondertussen gaan winkelen. Dit was echt een super oplossing! Over haar werk heb ik niks dan lof! Ze heeft mijn jurk perfect aangepast en op maat gemaakt zoals ik wou en het ziet er super uit. Verder is Michelle een enorm lieve en aangename dame en ben ik enorm blij dat ik bij haar terechtgekomen ben! Ik zou zo opnieuw gaan.
ULRIKE D.
07-07-20 17:35:12
Super fijne ervaring!
Mijn kleed is heel mooi geworden met de nieuwe aanpassingen.
Dank je wel!
Sanne van Duren
19-05-20 17:11:23
Ik ben bij Michelle geweest om mijn trouwjurk korter te laten maken. Een redelijk kleine ingreep, keurig netjes uitgevoerd en voor een schappelijke prijs. Maar wat mij vooral positief verrast heeft is de goede service van Michelle. Zij denkt aan letterlijk alles waar je zelf niet bij stil staat. Zo heb ik bij haar een broekje met pijpjes aangeschaft tegen de warmte en schurende dijen. Ze gaf aan dat ik mijn kanten bruidshesje mee kon nemen, zodat ze even de etiketjes er netjes uithaalt. En als kers op de taart legt zij aan degene die je die dag aan gaat kleden stap voor stap uit hoe je dit het beste kunt doen. Al met al veel meer dan dat ik verwacht had van een simpele aanpassing aan mijn jurk!
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen
Info
Instagram