Dit is een nieuwe pagina.

Je hebt je droomjurk gevonden?

Van harte gefeliciteerd, je hebt je droomjurk gevonden! En hoe moet het nu verder?

De volgende stap is jouw droomjurk op maat laten maken.  

Hoogstwaarschijnlijk is je jurk nog te lang misschien wat te groot of te klein, dit kan natuurlijk allemaal vermaakt worden. Neem op tijd contact met me op dit kan via de email, telefonisch en over WhatsApp. 

We zullen dan samen een datum prikken voor de eerste pasafspraak. Deze afspraak duurt ongeveer een uurtje! Belangrijk is dat je bij deze afspraak alles bij hebt; denk aan lingerie*, hoepel en schoenen. 

*Vind je het lastig wat je precies onder je bruidsjapon aan lingerie kunt dragen?
Ik verkoop in mijn atelier speciale lingerie voor onder een bruidsjapon.
Informeer hier gerust naar en ik kan je dan tijdens een passessie een aantal goede opties laten zien. 

Na deze afspraak plannen we gelijk een afspraak voor de 2e passessie, we zullen de jurk dan nog een keertje aantrekken om alles te controleren en daarna mag de jurk weer mee naar huis. Klaar voor de grote dag!

Ben je in verwachting? Dat is natuurlijk geen probleem geef het even aan als je een afspraak plant dan kunnen we daar rekening mee houden ivm het plannen van de afspraak. 

Kom je van ver weg? Ook daarvoor heb ik een oplossing! Het is mogelijk om de jurk in een dag te laten vermaken. We plannen dan een afspraak vroeg in de ochtend en we dan zullen samen bespreken afhankelijk van de hoeveelheid werk hoe laat je dezelfde dag terug mag komen. Ondertussen dat je jurk wordt vermaakt kun jij lekker winkelen in het leuke centrum van Eindhoven!

Hieronder vindt je mijn prijslijst, mochten er veranderingen voor jouw bruidsjurk niet in de lijst staan neem vrijblijvend contact op met me voor meer informatie! 
Het uitstomen van de jurk is inclusief mijn prijzen. Als de jurk mee naar huis gaat is hij helemaal klaar voor de grote dag.

Korter maken 

*vanaf €50,00

Innemen/uitleggen bruidsjurk vanaf 

*vanaf €50,00

schouders innemen

€15,00 

Sleep korter maken 

€30,00

Halter/schouderbandjes maken 

*vanaf €25,00

Rug uitdiepen 

€50,00

Halslijn Sweetheart maken 

€50,00

Strapless maken 

€40,00

Vetersluiting maken ipv rits 

€70,00

Danslusje 

€7,50

Ontwerp je eigen bruidsjurk 

*vanaf €500,00

Ontwerp een jurkje voor je bruidsmeisje

*vanaf €99,00

* Afhankelijk van het ontwerp en model van de jurk kunnen de prijzen afwijken vandaar dat dit vanaf prijzen zijn. Mocht je graag een prijsopgave hebben voor jouw droomjurk neem graag vrijblijvend contact met me op. 

E-mailen
Bellen
Info
Instagram